Wednesday, March 4, 2009

please answer these questions with the most suitable answer...

Arahan: 1) Sila menjawab di atas kertas jawapan masing-masing.
2) Sila baca soalan sepaham-pahamnya sebelum memberi jawapan yg calon rasa
agak sesuai.
3) Semua soalan adalah soalan aneka pilihan.

Amaran: Meniru adalah dilarang sama sekali. Terima Kasih.

1) Siapakah nama penuh empunya blog ini?

a. Lulu Mirasol
b. Lievellyn Matimadun Mirojol
c. Llewellyn Matimadun Mirasol
d. Llewellyn Matimbun Mirasol

2) Bilakah beliau dilahirkan?

a. 17 Ogos 2009
b. 11 Disember 1988
c. 23 Ogos 1985
d. Sabtu, 8 a.m

3) Sepakah nama timangan beliau?

a. louie
b. bibing
c. lilin
d. magibon

4) Apakah warna kegemaran beliau yang 'dolu-dolu'?

a. oren
b. biru bayi
c. kuning
d. hitam gothic

5) Beliau paling suka main apa?

a. Hoki
b. basketball
c. tenis
d. bola sepak

6) Beliau ada berapa orang adik- beradik?

a. 5
b. 6
c. 4
d. 7

7) Beliau pernah memelihara seekor anjing bernama

a. Chucky
b. Noel
c. Prince
d. Brownie

8) Beliau pandai berenang ka tidak?

a. uii...terrer..
b. bole laa skit skit
c. bhe..dak pandai..pernah lemas 2 kali
d. d laut jak ble, d sungai kompom tenggelam..

9) Beliau ada parut yang sangat ketara d mana?

a. d punggung sebelah kiri
b. d dagu
c. d siku sebelah kanan
d. d siku sebelah kiri

10) makanan kegemaran?

a. pedas-pedas
b. masin-masin
c. manis-manis
d. masam manis


== soalan tamat ==

kepada sesiapa yg rasa-rasanya mengenali empunya blog ini, dan sangat yakin dapat menjawap soalan-soalan di atas, adalah digalakkan mencoba..
sekiranya terdapat cadangan jawapan, amatlah dialu-alukan...
**************************************************************
Penama-penama berikut adalah diwajibkan untuk menjawab.

~ AZA~
~ ONA~
~ CHII~
~ CINOI~



8 steps:

FionaHafiz

1. D. Llewellyn Matimbun Mirasol

2. 17 Ogos 1985..duh~ easy2

3. Bibing loh...obviously not magibon

4. kuning

5. semua kecuali bola sepak. ah kau tu semua sports pun layan

6. 5. infact i can name they all

7. brownie kan kan kan

8. mcm penah lemas dua kali bh kau ni

9. d dagu

10. pedas2

dings!!!

Qi_Cinoi.Lavigne

1. D

2. C

3. B

4. A

5. C

6. A

7. seriously..i dunno. dem its embarassing not knowing ur dog's name.

8. D (aku hentam jak)

9. B (aku tiru ona)

10. A


u can just kill me if i fail this test. or maybe we shud hang out more.*wink*

azanin

1.D
2.tiada dlm pilihan jawapan la..tp aku tau 17 ogos 1985
3.B
4.C
5.suma dia suka kecuali bola sepak tp klu kasi can men juak tu..tp plg suka aku rs basketball
6.5
7.aku mcm keliru tp mcm pena dgr ko sebut brownie
8.B
9.disiku pasti..kiri @ kanan tidak pasti
10.pedas-pedas mmm

ada soalan lg? tanya syak hahhaha

FionaHafiz

gila ni meniruuuuuuuuu

~llew~louie~lulu~bibing~

marks:

fiona = 8/10 lulus kepujian
qinoi = 1/10 failed kedapatan tiru
aza = 8/10 lulus kepujian
archie = -- tangguh exam

*napalah ko ngaku tiru cinoi..muahahaha....dakpa kita hangout lebih kerap lepas nih..

~ainulafidah~

aku mo jwb jg wlupun aku xmsk dlm list ko...

1- D
2- bkn semua d atas (jwpnnya 17 ogos 1985)
3- B
4- C (aku sgt tau ko suka wrna kuning dolu2 nie)
5- i think B
6- A (1 kakak, 1 abg & 2 adik pompuan)
7- xsure pulak yg nie...lupa lupa lupa
8- C (aku ingt2 lupa suda cerita lms ko tp...aku agk pasti dgn jwpnku...btulka?)
9- B
10- A

Chii/Ash

aku x sure sgt la jwpnku ni. try ja la aa..

1 D
2 A
3 B
4 C
5 A
6 A
7 C
8 D
9 C
10 A

so brp la aku score?

~llew~louie~lulu~bibing~

trimass enul...

score:

enol: 7/10

chii: 5.5/10 (aiks..apa ni chii....huhu)